Access Bars

Zin in wat positieve verandering in je leven? Loopt je hoofd soms over en lijkt het af en toe allemaal te veel? Kan je wat meer rust en ontspanning gebruiken?

Dat kan!!

Er zijn 32 punten op je hoofd (Access Bars) die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen en betrekking hebben op thema’s zoals creatie, geld, verdriet, vreugde, vrede, dankbaarheid en verouderen. Het is een energetisch lichaamsproces waarbij je moeiteloos alles verwijdert wat je niet meer nodig hebt.

Voor deze investering in jezelf vraag ik €60,- en duurt ongeveer 75 minuten.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Mijn eigen ervaring is dat ik me minder snel druk maak om dingen, eigenlijk geen stress meer ervaar, meer rust in mezelf, beter slaap, meer intuïtieve ervaringen beleef en meer oog heb voor de ’toevalligheden’ die elke dag op mijn pad komen. Erg fijn!

Ben je benieuwd wat een behandeling bij jou doet? Bel dan voor een afspraak!
Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je leven!!

Ook bij U thuis

Op afspraak kan ik ook bij U thuis langskomen om een Acces Bars behandeling te geven.