Mijn verhaal

Mijn naam is Klazina van der Knaap, geboren (1970) en getogen op het heerlijke eiland Texel. In 2004 wilde ik iets gaan doen met psychologie en natuurgeneeskunde. Iemand wees mij op de Ayurveda en nadat ik erover had gelezen, had de Ayurveda direct mijn volle aandacht, mijn interesses kwamen samen in de Ayurveda.

Opleiding

Sinsdien heb ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd. Mijn massage opleidingen heb ik gedaan bij Jade Healthcenter en bij Ganesha Centrum.

In 2007 heb ik de voedingscursus gevolgd bij de Academy of Ayurvedic Studies (AAS) in Amsterdam. Daarop volgend heb ik 2 jaar de beroepsopleiding gevolgd bij de AAS, ben ik verschillende keren naar India geweest, heb ik praktijklessen gehad van dr. Vijith en Donald VanHowten, diverse Ayurseva trainingen en White Time Healing level I en II gevolgd. Sinds 2005 ben ik gediplomeerd ayurvedisch massagetherapeute en geef ik voedings- en leefstijladvies.

Ayur Priya

Mijn praktijk heet Ayur Priya, wat ‘leven in liefdevolle vrolijkheid‘ betekent.

In 2014 heb ik de benedenverdieping van mijn huis verbouwd en getransformeerd tot twee kamers voor logies én een praktijkruimte. Sinds juni 2014 zijn de kamers voor logies in de verhuur en sinds eind oktober 2014 is mijn nieuwe praktijk geopend, zodat het ook mogelijk is om een overnachting te combineren met een behandeling (of anders om).

In 2015 maakte ik kennis met Access Bars, waar ik in april 2017 mee verder ben gegaan en vanaf die tijd Access Bars behandelingen geef. Wat een fijne behandeling zeg! Sinds ik met Access werk ervaar ik veel meer rust in mezelf, net zo fijn om te geven als te ontvangen.

Graag begroet ik u in mijn praktijk en logement!
DSCN2543 (2)

Verder lezen:

Ayurveda

Massage

Overnachten