Mijn verhaal

Mijn naam is Klazina van der Knaap, geboren en getogen op het heerlijke eiland Texel. In 2004 wilde ik iets gaan doen met psychologie en natuurgeneeskunde. Iemand wees mij op de Ayurveda en nadat ik erover had gelezen, had de Ayurveda direct mijn volle aandacht, mijn interesses kwamen samen in de Ayurveda.

Opleiding

Sinsdien heb ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd. Mijn massage opleidingen heb ik gedaan bij Jade Healthcenter en bij Ganesha Centrum.

In 2007 heb ik de voedingscursus gevolgd bij de Academy of Ayurvedic Studies (AAS) in Amsterdam. Daarop volgend heb ik 2 jaar de beroepsopleiding gevolgd bij de AAS, ben ik verschillende keren naar India geweest, heb ik praktijklessen gehad van dr. Vijith en Donald VanHowten, diverse Ayurseva trainingen en White Time Healing level I en II gevolgd. Sinds 2005 ben ik gediplomeerd ayurvedisch massagetherapeute en geef ik voedings- en leefstijladvies.

In 2015 maakte ik kennis met Access Bars, waar ik in april 2017 mee verder ben gegaan en vanaf die tijd Access Bars behandelingen geef. Wat een fijne behandeling zeg! Sinds ik met Access werk ervaar ik veel meer rust in mezelf, net zo fijn om te geven als te ontvangen. Deze behandeling en de Energetic Facelift kan ook bij u thuis gegeven worden.

Ayur Priya

Mijn praktijk heet Ayur Priya, wat ‘leven in liefdevolle vrolijkheid‘ betekent en is gevestigd in de salon Face & Body Care aan de Californieweg (www.beautysalontexel.nl). Hier werk ik samen met schoonheidsspecialiste Jacqueline en kapster Anja waardoor het ook mogelijk is om behandelingen te combineren in een arrangement.

 

Graag begroet ik u in mijn praktijk!
DSCN2543 (2)

Verder lezen:

Ayurveda

Massage