Gastenboek

2016-02-28 10.50.05Man, 52 jaar, Herstel-retraite:
Ik wilde een midweek voor mezelf om te herstellen van mijn hernia en tot rust te komen. Klazina heeft daarbij enorm geholpen met het heerlijke eten, de knusse kamer en de deskundige Ayurvedische behandelingen. Ik kan iedereen die dit leest zo’n arrangement voor jezelf aanraden bij Ayur Priya! Daar knap je echt van op qua geest en lichaam.
Klazina: heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst, je zeer attente gastvrouwschap en je Ayurvedische deskundigheid.

Vrouw, 54 jaar, Ik-retraite:
Lieve Klazina, ontzettend veel dank voor een fantastische midweek in jou smaakvolle B&B. Ik heb genoten van de vers –met liefde- bereide maaltijden en hapjes. De massages waren fantastisch. Je bent een enorm lieve, zorgzame en toegewijde gastvrouw met enorm veel kennis over de Ayurveda. Niets was je te veel! Ik ben helemaal tot mezelf gekomen en ga nu met een bak vol energie weer terug naar huis.
Hopelijk wordt dit een jaarlijks terugkerend ritueel.

Vrouw, 40 jaar, midweek:
Deze week heeft mij gebracht wat ik nodig had. Heel erg bedankt voor jouw aandacht, je goede zorgen en heerlijke eten. Je hebt me enorm goed verzorgd, zowel innerlijk als buiten met fijne massages. Ik ga weer met energie, inspiratie en kracht naar huis.

Vrouw, 58 jaar, weekend:
Het is “thuiskomen” en veel meer bij jou. Genieten van de massages, het lekkere eten, de verrassingshapjes en je humor. De kamer is prima, sfeervol, alles is er en anders komt het er! Bedankt!

Echtpaar, 69 en 61 jaar, midweek:
Retraite week voor ons als echtpaar. Na lang zoeken dit adres op Texel gevonden. Wat kan je verwachten als je er weinig vanaf weet. Wel, dat is nu wel anders! Het eten is formidabel en gezond, wat een variatie aan smaken. De kamer is knus en gezellig, heerlijke bedden, tv en dvd’s op de kamer. De massages e.d zijn om niet te vergeten en wat hebben we veel geleerd. Completer dan compleet! Anders kunnen we het niet uitdrukken. We hebben genoten van deze retraite week. Dit is voor herhaling vatbaar, kan ook niet anders met een “engel” als gastvrouw.